EXIT AVANTURA PREDSTAVLJA: EXAMPLE LIVE!

EXIT AVANTURA PREDSTAVLJA: EXAMPLE LIVE!



12.05.2014


EXIT AVANTURA PREDSTAVLJA: EXAMPLE LIVE!

Eden od vodilnih britanskih glasbenikov na glavnem odru

Sea Dance festivala

 

Sea Dance festival bo v sredo, 16. julija, gostil priljubljen X-Bass program festivala Exit, ki bo realiziran v sodelovanju s priznanim UKF-jem. Zvezdnik drugega večera Sea Dance festivala bo – nihče drug kot: EXAMPLE live!

Elliot John Gleave – EXAMPLE, tekstopisec, pevec in raper, je eden najpopularnejših izvajalcev britanske scene, pa tudi eden redkih elektronskih producentov, ki z lahkoto razproda koncertne dvorane. Njegov mega uspešni hit, ’Changed the way you kiss me’, je zaznamoval leto 2011, ko je osvojil številne svetovne glasbene lestvice. In od takrat je Example redni gost največjih svetovnih festivalov.

 

Po nastopih po vsem svetu – od Južne Afrike do Ibize prihaja na plažo Jaz, kjer bo mogoče slišati njegove klubske uspešnice kot so ’Changed the Way You Kiss Me’, Stay Awake’ in Say Nothing, ki so dolgo časa zavzemale prva mesta na številnih glasbenih lestvicah. Elliot pa bo obiskovalcem Sea Dance festivala predstavil tudi peti studijski album Live Life Living, ki izide junija.

Sea Dance festival bo potekal od 15. - 17. julija na plaži Jaz, v Črni Gori in bo del velike osemdnevne EXIT AVANTURE, ki se bo začela 11. junija na festivalu ROCK@EXIT na Petrovaradinski trdnjavi, nadaljevala od 10. do 13. julija na festivalu Exit in končala v Črni Gori.

 

VELIKI POVRATEK EXPLOSIVE ODRA NA FESTIVAL EXIT!

 

Najbolj ekstremen oder festivala Exit se vrača v velikem slogu! V štirih dneh se bo

na omenjenem odru predstavilo 36 bendov iz 14 držav, od gverilskega underground do svetovno znanih mainstream imen. Ljubitelji metal, punk, rock in hard core zvokov, zagotovo ne bodo zamudili koncertov skupin SABATON, MADBALL, 7 SECONDS, ARKONA, DEATH BEFORE DISHONOR, HELLER, HOBBS ANGEL OF DEATH, JAMBINAI in mnogih drugih.

 

Na otvoritvi festivala Exit, v četrtek, 10. julija, bodo oder zavzeli MADBALL (ZDA), brutalen new yorški hardore bend, ki ga je pred 25. leti ustanovil takrat 12-letni Freddy Cricien, ki danes velja za enega največjih «hitmejkerjev» hardcore glasbe. Pridružili se jim bodo mlajši predstavniki ameriške hardcore scene, DEATH BEFORE DISHONOR in mnogi drugi. Isti dan se na Exit vračajo grški PLANET OF ZEUS, ki bodo te dni izdali nov album, medtem ko bo ekskluzivna live premiera julija na Petrovaradinski trdnjavi.

 

 

 

 

NIMAŠ VSTOPNICE? IMAŠ PRIJATELJE!

Ne zamudite akcije 5 + 1: za 5 kupljenih vstopnic dobite 1 brezplačno + 6 brezplačnih vstopnic za Queens Of The Stone Age!

 

Letos gre na EXIT AVANTURO cela družba! Do 25. maja oziroma do razprodaje zalog v sklopu akcije, bo vsaka družba petih prijateljev, ki bodo kupili vstopnice za festival EXIT ali EXIT AVANTURO, dobila šesto vstopnico brezplačno. To pa še ni vse: poleg dodatne brezplačne vstopnice, bo vsak dobil še brezplačno vstopnico za ROCK@EXIT festival. Ta bo 11. junija na Petrovaradinski trdnjavi, z zvezdami večera Queens of the Stone Age!


 

Zberi pet najboljših prijateljev in šesti dobi brezplačno vstopnico! Cena vstopnice v tej akciji za EXIT je 58,50 EUR, za EXIT AVANTURO pa 57 EUR. Vsi, ki se bodo pravočasno prijavili, bodo dobili še brezplačne vstopnice za Rock@EXIT festival. Registracija bo potekala od 1. do 7. junija na spletni strani www.gigstix.com/qotsa.

 

Vstopnice so na voljo na ekskluzivnem prodajnem mestu:

SUPRA TRAVEL

Slovenska 6, 1000 Ljubljana

info@supratravel.si/ T: 01-6205270

www.supratravel.si