SUEDE PRIHAJAJO NA FESTIVAL EXIT!

SUEDE PRIHAJAJO NA FESTIVAL EXIT!



15.05.2014


Začetniki brit popa, ikone glam rocka in britanske ekscentričnosti, Suede, prvič prihajajo na festival Exit. Zvezde večera na glavnem odru bodo v nedeljo, 13. julija.

 

Avtorji hitov Beautiful Ones, Trash, Animal Nitrate, The Wild Ones, bodo predstavili svoje največje uspešnice kot tudi pesmi z zadnjega, šestega albuma Bloodsports. Slednjega je časnik Q uvrstil na lestvico najboljših albumov leta 2013. Dobitniki glasbene nagrade Mercury in heroji pop rock scene 90-ih, so svetovno glasbeno sceno osvojili leta 1993, z debitantskim albumom Suede, ki je kmalu postal najbolje prodajana plošča v Veliki Britaniji.

Po razhodu leta 2003, so se Suede lani, po 10-ih letih premora ponovno združili in marca 2013 izdali album Bloodsports – po njihovih besedah album o poželenju, ljubezni, obsesiji, odtujenosti, okrutnosti …

Singli z albuma Bloodsports – It Starts And Ends With You, Hit Me in mnogi drugi, bodo tako kot vse ostale uspešnice, zagotovo očarale obiskovalce festivala Exit. Čas je za Suede!

 

15. obletnica najboljšega evropskega festivala bo v znamenju velike osemdnevne EXIT AVANTURE, ki se bo na Petrovaradinski trdnjavi začela 11. junija na festivalu ROCK@EXIT, nadaljevala od 10. do 13. julija na festivalu Exit in končala med 15. - 17. julijem na plaži Jaz, v Črni gori.

 

 

 

NIMAŠ VSTOPNICE? IMAŠ PRIJATELJE!

Ne zamudite akcije 5 + 1: za 5 kupljenih vstopnic dobite 1 brezplačno + 6 brezplačnih vstopnic za Queens Of The Stone Age!

 

Letos gre na EXIT AVANTURO cela družba! Do 25. maja oziroma do razprodaje zalog v sklopu akcije, bo vsaka družba petih prijateljev, ki bodo kupili vstopnice za festival EXIT ali EXIT AVANTURO, dobila šesto vstopnico brezplačno. To pa še ni vse: poleg dodatne brezplačne vstopnice, bo vsak dobil še brezplačno vstopnico za ROCK@EXIT festival. Ta bo 11. junija na Petrovaradinski trdnjavi, z zvezdami večera Queens of the Stone Age!

 

Zberi pet najboljših prijateljev in šesti dobi brezplačno vstopnico! Cena vstopnice v tej akciji za EXIT je 58,50 EUR, za EXIT AVANTURO pa 57 EUR. Vsi, ki se bodo pravočasno prijavili, bodo dobili še brezplačne vstopnice za Rock@EXIT festival. Registracija bo potekala od 1. do 7. junija na spletni strani www.gigstix.com/qotsa.

 

Vstopnice so na voljo na ekskluzivnem prodajnem mestu:

SUPRA TRAVEL

Slovenska 6, 1000 Ljubljana

info@supratravel.si/ T: 01-6205270

www.supratravel.si