FLOW – UVODNO RAZVAJANJE NA VALOVIH LJUBLJANICE

FLOW – UVODNO RAZVAJANJE NA VALOVIH LJUBLJANICE



19.06.2015


Včeraj zvečer je splav ljubljanske Makalonce gostil sproščeno druženje ustvarjalcev, prijateljev in medijev, ki že odštevajo zadnje dneve do FLOW Festivala Ljubljana, na katerem bo na treh odrih med 26. in 28. junijem v Tobačna mestu ob ducatu svetovnih zvezd nastopilo čez 50 urbanih glasbenikov, še vsaj toliko drugih ustvarjalcev pa bo poskrbelo za bogat dodatni program. Več na: www.flowfestival.si/sl/spored

 

FAQ * FLOW TALKS * AFTERJI V KLUBU K4

Včeraj so ustvarjalci razkrili, da bo uradne afterje vseh treh festivalskih večerov gostil klub K4, ena glavnih zibelk številnih regionalnih subkultur. Nosilci programa bodo slovenski, hrvaški in srbski kolektivi, zvezdniška presenečenja pa niso izključena.

 

Na spletni strani www.flowljubljana.si/flow-info/ so na voljo informacije o dostopu, vstopanju in ponudbi na prizorišču, razkriti sta tudi nosilni temi sklopa Flow Talks, ki želi spodbosti razvoj na znanju temelječih kreativnih industrij v Sloveniji (sobotni je namenjen oblikovalcem, nedeljski podjetnikom): www.flowfestival.si/sl/flow-talks/

 

GURMANSKO RAZVAJANJE

FLOW bo ob kupu doživetji - od pop up trgovine domačih oblikovalcev, do plezalne stene ob glavnem odru, 3D animacij, ekstenzije Beneškega bienala in zanimivih intervencij v prostor - ponudil tudi pisano izbiro piv, slovenskih vin in izbranih jedi restavracij Bazilika, Maharaja, Hood Burger, OnThai, Sorbara Steakhouse, Domača kuhna, tam bosta tudi Gajbica sadja in Palačinkomat www.flowfestival.si/sl/hrana/.

 

150 NOVINARJEV IZ 16 DŽAV

FLOW je in bo tudi medijsko zelo odmevna zgoba, saj se je zanj akreditiralo preko 150 novinarjev iz 16 evrpskih držav, ki bodo ob spremljanju festivala seveda poročali tudi o Ljubljani in Sloveniji. Partner projekta je v tem delu tudi Turizem Ljubljana, organizatorje festivala pa bo v torek na vrtni zabavi gostil finski ambasador.

 

1-, 2- in 3-dnevne vstopnice za FLOW Festival Ljubljana prodajat Eventim in Petrol.