GUANO APES BODO KLJUB BOLEZNI V SKUPINI NASTOPILI NA SCHENGENFESTU

GUANO APES BODO KLJUB BOLEZNI V SKUPINI NASTOPILI NA SCHENGENFESTU



30.07.2015


Management skupine Guano Apes sporoča, da bo band kljub bolezni vseeno nastopil na glavnem odru letošnjega Schengenfesta.

V noči iz srede na četrtek so organizatorji prejeli novico, da ima eden izmed članov banda zdravstvene težave, a bo kljub nasvetu zdravnika, da naj odpove nastop na festivalu, band stopil na oder Schengenfesta, saj ne želijo razočarati svojih oboževalcev.

Temu se bo posledično prilagodil večerni program, Guano Apes bodo namreč nastopili prej, takoj po prihodu v Vinico (predvidoma ob 21.00).
 

„Band bo prispel na prizorišče že zgodaj zvečer, zato smo se skupaj z organizatorji festivala odločili, da prilagodimo program, tako da bo zasedba namesto ob 1ih zjutraj, nastopila takoj po prihodu v Vinico, predvideno ob 21.00 in zapustila prizorišče po končanem koncertu /…/ Band se obiskovalcem opravičuje za morebitne nevšečnosti in se veseli nastopa na glavnem odru Schengenfesta 2015.“

Spremenjen večerni program bo znan tekom dneva. 

 

SCHENGENFEST 2015

Včeraj, 29.7., se je uradno pričel Schengenfest 2015. Program so otvorili domači in tuji izvajalci, med drugimi NOCTIFERIA, ELVIS JACKSON in STAHLZEIT, ki so na odru pripravili pravi spektakel.

Odlično vzdušje Schengenfesta se danes nadaljuje s pestrim dogajanjem tako na elektro kot glavnem odru. Na slednjem bodo poleg GUANO APES nastopili ELEMENTAL, ASIAN DUB FOUNDATION, SIDDHARTA in mnogi drugi.