Izredne razmere zahtevajo izjeme

Izredne razmere zahtevajo izjeme



02.12.2015


To je pojasnilo Umeka v zvezi s svojo najavo, da ga v Sloveniji ne bomo videli nastopati do leta 2017.

Naš najuspešnejši DJ se je namreč pred kakšnim letom dni odločil, da se bo osredotočil le na nastope v tujini. Kljub temu pa je na svojem Facebook profilu pred kratkim najavil svoj nastop 18. decembra v Ambasadi Gavioli.

 

"Do konca leta imam zasedene že skoraj vse proste termine in enako je veljalo tudi za 18. december, ko bi moral nastopiti v Barceloni. Ampak sem potem prejel klic iz Ambasade z obvestilom, da so se feni odločili, da dvajseto obletnico obeležim prav jaz in takšnemu klicu se je pač treba odzvati. Izredne razmere zahtevajo izjeme. Poleg tega je Ambasada odigrala eno pomembnejših vlog na naši sceni in velja za enega temeljev slovenske klubske kulture, zato bi bilo neodgovorno, če se ji ne bi poklonil ob dvajseti obletnici." je prekinitev svojega "slovenskega posta" pojasnil Uroš.

 

Vsekakor bo 18. decembra na Obali zanimivo. Že tako dogajanje v Ambasadi vedno pritegne ogromno pozornosti, ko pa v enačbo dodamo še 20. obletnico in Umeka, pa je verjetno pametno, da si kar vzamemo nekaj dodatnega časa za kratek zimski dopust ob obali.