BALATON SOUND: VEČ KOT 300 NASTOPAJOČIH NA 20 ODRIH

BALATON SOUND: VEČ KOT 300 NASTOPAJOČIH NA 20 ODRIH



31.05.2017


Organizatorji madžarskega festivala Balaton Sound so letos poskrbeli za smetano elektronske glasbene scene na enem mestu: Kygo, Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, Axwell Ingrosso, KSHMR, Jason Derulo, Robin Shulz, Zedd in še več kot 300 nastopajočih ...

 

Znan je program festivala Balaton Sound, ki vam bo med 5. in 9. julijem postregel z noro zabavo brez postanka na plaži jezera Balaton. Obiskovalce bo pričakalo več kot 20 prizorišč, na katerih bodo lahko preživeli krasen oddih in se zabavali z največjimi DJ-je današnjega časa, kot so Kygo, Hardwell, Armin van Buuren, Axwell Ingrosso, Tiësto, Marshmello ter več kot 300 drugimi izvajalci. Vstopnice po znižanih cenah so na voljo vse do 14. junija 2017.

 

Balaton Sound bo gostil največja imena elektronske glasbe, tako bodo lahko obiskovalci letos ponovno poslušali najboljše svetovne didžeje. Ogromen Main Stage ob jezeru Balaton bo gostil zvezde, kot so Armin Van Buuren, Axwell Ingrosso, KSHMR, Kygo, Hardwell, 6. julija pa bo na njem kot poseben gost nastopil Tiësto. Na seznamu nastopajočih so še G-Eazy, Galantis, Jason Derulo, Robin Schulz, Marshmello, Don Diablo, Krewella, Headhunterz, Zedd, prav tako tudi pred kratkim najavljeni Cheat Codes.

 

V Jäger Areni se bo zvrstilo kar nekaj različnih žanrov in zanimivih izvajalcev, med katerimi bodo tudi Yellow Claw, Mija, Eptic, Sigma, The Bloody Beetroots, Carnage, Nod One’s Head, Dua Lipa, Netsky, Zeds Dead, Section Boyz, Example & Dj Wire, Troyboi in Hucci.

 

Party Arena je eno osrednjih prizorišč Balaton Sounda. V ogromnem šotoru se bo zabava začela ob 21. uri, kjer bodo s svojo glasbo postregli StadiumX, Nicky Romero, Corey James, Raiden, Florian Picasso, Observer x Flip Capella, Blasterjaxx, Timmy Trumpet, Shaun Frank, Juicy M, Showtek, R3HAB, Oxia, Nicole Moudaber, Dave Clarke, Amerigo Provenzano, Ravitez, D.O.D, Afrojack, Kidda in drugi.

 

Na Heineken Beachu bodo obiskovalce zabavali Max Cooper, Flavio Folco, Dubfire, Joseph Capriati, Jan Blomqvist, John Digweed, Mark Reeve, Kungs, Jamie Jones, Art Department, Eelke Kleijn, Erick Morillo, Martin Kremser, Hot Since 82 in Sasha. Na odru Sound & Bass bodo med drugimi nastopili Hypoxia, Redpill, TC, Murdock, Dj Guv, Disaszt, Loadstar, Turno, Emperor in Noisia.

 

Osrčje zabave bo zagotovo Elrow Stage, ki bo s svojo impresivno dekoracijo postavljen na stebrih na samem jezeru. Nasproti glavnega odra bo s psihedelično tematiko poskrbel za nore vibracije. Tukaj bodo za odlično zabavo poskrbeli DJ-ji, kot so Henry Saiz, Edu Imbernon, CatzN’Dogs, Anja Schneider, Toni Varga, De La Swing, Eddy M, Mario Biani in Bastian Bux. Na odru Elrow se bo dogajanje začelo že opoldne in vas ustrezno pripravilo na večerno zabavo, dokler ne bo prevzel glavni oder. Po zaključku programa na glavnem odru pa bo pobudo ponovno prevzel Elrow, v nočni seriji, ki bo trajala vse do sončnega vzhoda. Ekskluzivno prizorišče zgrajeno na vodi bo imelo tudi bar in udobne ležalnike, na katerih bodo lahko obiskovalci še dodatno uživali.

 

Celoten festivalski program bo obsegal 300 različnih nastopov na več kot 20 prizoriščih. Veliko teh prizorišč bo s primerno scenografijo umeščenih na samo jezero, kjer bo tudi veliko barov s ponudbo raznolikih pijač in “chill out” območji namenjenih sprostitvi.

Z letošnjim letom vam bodo predstavili tudi nov sklop programa, majhna ulična gledališča, ki bodo vključevala ogromno meduzo, čarobno glasbo v živo, spektakularne instalacije in razne skrivnostne like.

Dodatek k programu bodo tudi ekskluzivne zabave na ladjah, ki se bodo odvijali vsako popoldne, obiskovalce pa bodo zabavali didžeji kot so Sasha, Jan Blomqvist, Max Cooper, Art Department in Eelke Klejn. Vstopnice za zabave na ladji lahko kupite kot dodatek k 5-dnevni festivalski vstopnici na spletni strani festivala.

 

 

VSTOPNICE:

 

Vstopnice po znižanih cenah so na voljo do 14. junija 2017. Podobno kot pretekla leta bosta tudi letos na voljo dve različici:

5 – dnevna vstopnica (vklučno z dnevom 0) za 210 € omogoča celotno izkušnjo norih zabav na plaži jezera Balaton.

4 – dnevna vstopnica vključuje tako imenovane regularne festivalske dni (med 6. in 9. julijem) in navdušencem nad elektronsko in hip-hop glasbo po ceni 185 € prav tako nudi nepozabne zabave na plaži.

Na voljo so tudi dnevne vstopnice, tako za dan 0, kot tudi za ostale festivalske dni. Cena posamezne dnevne vstopnice je 60 €.

Na voljo so tudi posebne VIP vstopnice in VIP dnevne vstopnice, ki vključujejo ločen VIP vhod na prizorišče in zagotavljajo dostop do tribun z razgledom na glavni oder.

 

Nakup vstopnic: http://sziget.hu/balatonsound_english/ticket/category/entry-ticket

Spletna stran: www.balatonsound.com