RAZKRIVAMO PROGRAM ULTRA BEACH PARTYJA

RAZKRIVAMO PROGRAM ULTRA BEACH PARTYJA



31.05.2017


Na ekskluzivnem beach partyju na Hvaru bodo 18. julija nastopili Dash Berlin, Sunnery James & Ryan Marciano, Showtek ... pa tudi slovensko-hrvaški tandem Vanillaz. - Vstopnice, nastanitve, prevoze in festivalske pakete v Sloveniji prodaja soorganizator Ultre Europe, agencija Collegium Mondial Travel.

 

Organizatorji največjega spektakla jadranske festivalske sezone so razkrili program after beach partyja, ki je za številne obiskovalce celo večji magnet kot sam festival na Poljudu. Po regati na Brač in pred velikim finalom na Visu se bo tudi letos žurerska flota ustavila pred hotelom Amfora Grand Beach Resort, ki bo 18. julija gostil kup svetovnih zvezd in vročih novincev. Mesto nosilca programa je letos zasedel Dash Berlin, prihajajo tudi Sunnery James & Ryan Marciano, pa Showtek in Vicetone, vroča Izraelca Vini Vici, slovensko-hrvaški DJ duo Vanillaz ter R3wire & Varski.

 

Splitu bo 5. Ultro Europe gostil med 14. in 16. julijem, med že najavljenimi 46 didžeji pa so tudi Adam Beyer, Afrojack, Armin, Axwell Λ Ingrosso, Carl Cox, Guetta, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Carola, Martin Garrix, Nic Fanciulli vs. Eats Everything, Sasha & Digweed, Seth Troxler vs. Martinez Brothers in Steve Aoki.

 

Enega največjih evropskih festivalov že pol desetletja soustvarja tudi vodilna domača potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, ki je ekskluzivni prodajalec prevozov, nastanitev, vstopnic in festivalskih Ultra paketov v Sloveniji. Redna cena tridnevne vstopnice za festival je 199 eur, najcenejši paketi pa so na voljo od 189 eur. Podrobnosti poiščite na https://www.collegium.si/rezerviraj/Ultra_europe_2017_slo.

 

13/7 - RESISTANCE Opening Party @ Giraffe Palm Beach House, Split

14-16/7 - ULTRA Europe @ Poljud Stadium, Split

17/7 - REGATA do plaže Zlatni rat, Bol na Braču

18/7 – Ultra BEACH PARTY @ Amfora Grand Beach Resort, Hvar

19/7 - RESISTANCE Vis @ Fort George, Vis