Sea Star napoveduje nove nastopajoče: Dimitri Vegas in Like Mike!

Sea Star napoveduje nove nastopajoče: Dimitri Vegas in Like Mike!



20.02.2018


PRIHAJATA NAJBOLJ ŽURERSKO RAZPOLOŽENA BRATA:

Dimitri Vegas in Like Mike!

 

Pridružila se bosta že znanim nastopajočim, med katerimi so Hurts, Robin Schulz, Disciples, Ofenbach in drugi! Festival Sea Star se bo med 24. in 27. majem odvijal v Umagu, v laguni Stella Maris.

 

Dimitri Vegas & Like Mike bosta poskrbela za norijo festivala. V čarobni laguni Stella Maris bodo zazvenele uspešnice kot so Tremor, The Hum, Complicated in Melody, ki je leta 2016 postala tudi uradna himna belgijske nogometne reprezentance. Brata, ki sta znana tudi po sodelovanju z veljaki kot so David Guetta, Martin Garrix, Afrojack in Diplo, sta se znašla tudi v glasbeni podlagi filma Pirati s Karibov. Poskrbela sta, da je v Nemčiji padel rekord za največji elektronski solo nastop, ko sta nastopila pred kar 45.000 ljudmi, v rodni Belgiji pa sta 60.000 vstopnic prodala v samo treh dneh.

 

Uradni napovednik nastopajočih: https://youtu.be/0PDuOg9aouU

 

S prihodom najboljšega svetovnega didžej dvojca in z vsemi že prej najavljenimi zvezdniki, ki prihajajo na festival Sea Star, dvigujemo nivo nastopajočih še višje kot smo ga postavili lani. Želimo si, da domače in regionalno občinstvo uživa v najboljših nastopih in to za ceno vstopnice, ki je najugodnejša daleč naokoli,” je povedal Dušan Kovačević, ustanovitelj in direktor festival Exit.

 

Na seznamu nastopajočih je tudi belgijska didžejka MATTN. Žena Dimirtija Vegasa, katere kariera se je v zadnjih letih izstrelila visoko v nebo. Njena specifična kombinacija underground in mainstream zvokov jo tako pelje po številnih svetovnih plesiščih.

 

Zastopani pa bodo tudi regionalni hip hop izvajalci med katerimi so zagrebški Tram 11, Edo Maajka, Sajsi MC, Dječaci in Krešo Bengalka.

 

VSTOPNICE

 

Trenutno je cena festivalske vstopnice 36 EUR, kar je 50% ceneje glede na končno vrednost vstopnice.

Več informacij o vstopnicah in nastanitvah na www.seastarfestival.com in http://www.kompasyoung.si

n