Exit postaja še močnejši

Exit postaja še močnejši



07.03.2018


V Dance Areni Nina Kraviz, Solomun, Maceo, Tale of Us, Brejcha, Carl Craig, Rødhåd...

Na glavnem festivalskem odru pa ameriška trap senzacija MIGOS!

 

 

Če so mnogi ostali brez besed ob najavi prvih nastopajočih v Dance Areni, ko so organizatorji napovedali nastop sanjske techno postave v sestavi Richie Hawtin, Adam Beyer, Ida Engberg, Ben Klock, Amelie Lens in Anastasia Kristensen, se festivalska vročica nadaljuje. Tokrat gre za pravi #Arenamagedon, ker se je na seznamu nastopajočih pojavila vedno vrhunska Nina Kraviz, ki je lani poskrbela za najbolj magičen festivalski zaključek, Solomun, Maceo Plex, Tale of Us, Carl Craig, Rødhåd in Boris Brejcha!

 

Med 12. in 15. julijem bo na Petrovaradinski trdnjavi poskrbljeno tudi za vse, ki so zaljubljeni v hip hop. Na glavnem odru se namreč obeta nastop priljubljene ameriške trap senzacije Migos iz Atlante. Trio, ki ga sestavljajo Quavo, Offset in Takeoff je svet obrnil z uspešnicami kot so Versace, Look At My Dab in Bad and Boujee.

Trenutno kraljujejo na lestvicah, uspelo pa jih je tudi podreti rekord skupine The Beatles, saj se je na ameriški lestvici v nekem trenutku znašlo kar 15 njihovih uspešnic.

 

Napovednik: https://youtu.be/-L-xhkOp-RU

 

Organizatorji pa s presenečenji še niso zaključili. Ziggy Marley, Fever Ray, Alice Merton, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Sevdaliza, Madball, Brujeria, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers so samo nekateri, ki bodo poskrbeli, da bo to najbolj svobodno poletje.

 

Več o vstopnicah in turističnih paketih tudi na kompasyoung.si in supratravel.si.

Registracija vstopnic je podaljšana do 15. marca do polnoči na povezavi.