Na EXIT prihaja legendarna  GRACE JONES!

Na EXIT prihaja legendarna GRACE JONES!



04.04.2018


Ob njenem imenu z lahkoto zapišemo besedo legendarna, saj je Grace Jones brez dvoma ena najpomembnejših svetovnih umetnic, revolucionarna glasbena ikona, supermodel in filmska zvezda. Revija Vogue jo je proglasila za ultimativno modno ikono, Rolling Stone pa za avtoriteto, ki se ji je nemogoče upreti. Jamajčanka, ki je svojo kariero začela kot supermodel v Parizu in New Yorku, je bila neprestano obkrožena z modnimi Yves St. Laurent, Karl Lagerfeld, Kenzo Takada in Giorgio Armani. Zvezdnica pooseblja glamur in skovanka, ki jo najbolj opiše je “glamazonka”.

Leta 1977 je na glasbeno sceno poslala kultni disco hit I Need A Man, do danes pa je tržišču postregla z desetimi albumi. Pri svojih skoraj 70ih letih še vedno obvlada oder, na katerem zlahka vrti hulahup obroč in ob tem odpoje največje uspešnice med katerimi so Do Or Die, Private Life, Walking In The Rain, Pull Up to The Bumper, My Jamaican Guy in druge.

 

Exit, ki se bo med 12. in 15. julijem odvijal na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, bo ob Grace Jones postregel s številnimi imeni. Med nastopajočimi so Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers, Noctiferia in mnogi drugi.

 

Vstopnice so trenutno v prodaji s kar 60% popustom in po ceni samo 58EUR. Njihovo število je omejeno. Več informacij na exitfest.org, supratravel.si in kompasyoung.si.