PET DUO & DANIELA HAVERBECK POSKRBELI ZA VRHUNEC 8. HARDTECHNO EDICIJE ECO FESTIVALA

PET DUO & DANIELA HAVERBECK POSKRBELI ZA VRHUNEC 8. HARDTECHNO EDICIJE ECO FESTIVALA



13.04.2022


Začetek aprila nam je po vseh lockdown pavzah ponudil z novo edicijo ECO hardtechno specialke, ki nas ni razočarala, saj je bilo res "trdo".


Že pred polnočjo so se nabirali stari žurerski obrazi, manjkalo pa ni niti novih in takih, ki so prišli sploh prvič na tak party. Na tokratnem, že kar 8. poglavju te različice ECO Festivala je tako ponovno bil pester nabor DJ-ov - nekateri so sicer že klasika, bi rekel marsikdo, vendar se zmeraj znova dokaže, da je to preverjena klasika, pri kateri obiskovalci še zmeraj pokažejo največ energije. 

V uvod na trdo vožnjo sta nas popeljala ALSA7 b2b KMN, medtem ko je za prvo presenečenje začetka večera poskrbel YAN SOFIERCE, ki je med svojim setom odvrtel svojo hardtechno verzijo Vauksovega komada Miki Milane in povzročil pravo evforijo med srečanjem balkanskih ter trdih ritmov hkrati. Ta norija se je nato samo še nadaljevala skupaj z SCHIERE, BUCHECO in SVETEC-om, za vrhunec večera pa so tokrat poskrbeli PET DUO in DANIELA HAVERBECK.

Slednji so poskrbeli, da je ECO Festival ponovno dokazal, da premore kvalitetno glasbo in kvalitetno publiko, ki ve zakaj pride na party - za dober žur. Za dodatno popestritev celotne noči je skrbel MC MATOS in če povzamemo besede DJ-ov in obiskovalcev, je to zagotovo bil ponovno eden izmed boljših hard partyev v Sloveniji.  

 

Ob branju prispevka in ogledu fotografije vas vabimo tudi k ogledu prve epizode nove pogovorne oddaje TECHNO TALKS, kjer so se z Danielo Haverbeck pogovarjali o zanimivih temah, med drugim tudi o čudnih oziroma zanimivih dogodih z oboževalci, neprimernih ponudbah ter skoku z bungee jumpingom. Link: https://youtu.be/rcVxQuH8Z7c


 

Mi vas ob tem vabimo tudi že na naslednji dogodek, ki ga prireja ECO Festival: 

TECHNOGYM (23. april 2022), kamor prihajata techno dama MARIKA ROSSA in pa prvič z njo v Sloveniji - STELLA BOSSI!

Pripravite se, letošnja party sezona se šele začenja!

Event linkhttps://www.facebook.com/events/4804757439643870?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D



Foto (fotografije so na voljo v galeriji): Marina, Anja & Tomas