Road 2 Moondance

Road 2 Moondance

Boogaloo, Zagreb, Hrvaška







Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ROAD 2 MOONDANCE ZAGREB
Boogaloo Zagreb | 14.04.2018.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Ben Sims i Tyree Cooper dolaze na zagrebački Road 2 Moondance - najveći promo party Moondance Festivala u sklopu promotivne turneje.


--  BEN SIMS [London]
Ben je bio i ostao sinonim za dobar, beskompromisni techno. Kao producent i kao dj nikad se nije povinjivao trendovima nego je gradio svoj put koji ga je doveo do jedinstvenog stila miksanja na 4 decka. Egzotičnim spojem energetičnog groovea u kombinaciji s virtuoznim miksanjem Ben stvara fluidni set koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim što je mu priskrbilo svjetsku slavu, nebrojene gigove i mjesto među najvećima.

--  TYREE COOPER [Chicago Vinyl Records / Jack the Box / Chicago ]
Tyree je iznimni dj i producent koji je aktivno sudjelovao u samim korjenima house glazbe. Prvi singl I Fear The Night s pjevačicom Chica objavio je još 1986. što mu je otvorilo vrata mnogih etiketa i klubova te doprinjelo međunarodnoj karijeri koja uspješno traje do danas. Danas je Tyreejeva baza Berlin, odakle započinje svoje turneje na klupske i festivalske događaje poput Glastonbury Festival UK, Amsterdam Dance Event, Concrete Paris, Mona Club Paris, Half Baked UK, Houspitality San Francisco, Evil Olive Chicago. Redoviti je gost berlinskog Tresora.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

--  Line Up:
_________
Main stage:

Ben Sims
Ivan Komlinović LIVE
Skeptik / Cet / Chille jr.

_________
House stage:

Tyree Cooper
Brank Dalloš
Sessiondigger


*svaki posjetitelj ovoga Road 2 Moondance događaja dobiti će kupon kojim ostvaruje popust od 20% za Moondance festivalsku ulaznicu

ULAZNICE "Road To Moondance - Zagreb"
https://www.ticketshop.hr/en/e/road-2-moondance-zagreb/1762/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


SAVE THE DATES FOR PROPER TECHNO 9+10+11 kolovoza 2018 / Trogir

MOONDANCE FESTIVAL koji se od 2012. godine održava u trogirskoj Kuli Kamerlengo svojim beskompromisnim line upovima, state of the art razglasom, poznatim svjetskim video umjetnicima, edukativnim programima kao i egzotičnom lokacijom nametnuo se kao vodeći underground techno festival u Hrvatskoj i regiji. Balansirajući između Detroita i Berlina Moondance donosi ono najbolje iz oba svijeta spajajući originalni techno s novim futurističkim i često eksperimentalnim tendencijama u technu. Moondance je prepoznala publika koja je iz godine u godinu sve veća kao i neki od vodećih svjetskih i domaćih magazina. Dobitnika nagrada Ambasador 2016 i 2017. za najbolji domaći festival Forbes magazin je 2016. svrstao među najpoželjnije europske festivale. Provjerite zašto.