Caramel w/ Ana Antonova

Caramel w/ Ana Antonova

Neznana lokacija Rijeka, Rjeka, Hrvaška







Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


Caramelizacija je uklanjanje vode iz šećera, procesom izomerizacije i polimerizacije šećera u razne visoko-molekarne težinske strukture.
Ovu subotu odvajamo vaš um od vašeg tijela, umornog od radnog tjedna, a glazbom vas vodimo u najslađu trgovinu sa slatkišima.
Nakon uspješne prve sezone Caramela ispod pruge, Ana je ovim all-nighterom, više nego spremna uvesti vas u novu sezonu najslađeg plesnog programa u gradu. Ako je ovoga puta Ana - Willy Wonka, vi budite Charlie Bucket jer zlatnih karata ima za sve!

ANA ANTONOVA
https://soundcloud.com/anantonova
https://www.facebook.com/ant0n0va

Raznolikost glazbenih utjecaja koji su oblikovali njen glazbeni ukus osjeti se i danas - ne opterećuje se žanrovima, od nje možete očekivati mashup žanrova od probranog deep house-a, acid-a, synthpop-a, tech house-a, pa sve do bangera koji vas vode prema vrhuncu večeri i definitivno ne ostavljaju ravnodušnima. Vrlo rado ulazi i u techno vode, gdje posebnu pažnju posvećuje selekciji traka, sa nižim BPM-ovima, ali sa puno groova i dubine.
Ukoliko Anu pozovete na gostovanje, pomno će proučiti prostor u kojem nastupa, kao i line-up, voli osjetiti klub pa makar to bilo i preko fotografija sa prijašnjih partyja, duboko je koncentrirana na svaki nadolazeći nastup, iznimno respektirajući publiku, kao i kolege koje s kojima će tu večer dijeliti pult.

U prosincu 2015. godine Ana se prijavljuje na "Nucomer Contest" Illectricity Festivala i pobjeđuje u konkurenciji od 5 natjecatelja te na taj način ostvaruje nastup na main nightu Illectricity Festivala u Boogalo klubu.
Početkom 2016. godine postaje suorganizator klupskih večeri pod nazivom "fitness!" koji sugeriraju puno groove-a, plesa, zabave i prolivenog znoja po dancefloor-u.
2016. godinu završava sa nagradom "Ambasador" za koju je nominirana u kateogriji "Dama hrvatske elektronike".
Prema Mixmagovoj selekciji dva puta je izabrana u "Najuspješnije regionalne selektorice".
2017. godine dobiva poziv od strane Urban Bug portala za nastup na njihovom stage-u na EXIT festivalu.

U jesen 2017. osmišljava glazbeni program pod nazivom „Caramel“ u riječkom Tunelu, večer rezerviranu za žanrove u kojima je do sada nismo imali priliku slušati, koji su zapravo žanrovi koji su je kao teenagera i uveli u svijet elektronske glazbe, od nu jazza, nu soula do jazz housea, no to ne znači da vas tijekom večeri neće provesti kroz žanrove sve do njenog današnjeg prepoznatljivog zvuka.

Tunelarina - 10 kn
------------------------------------------------------------
Svjetlost na kraju Tunela je zapravo - muzika!


#Tunel #Caramel #dulcedimusica #ispodpruge
www.facebook.com/tunel.klub
www.twitter.com/TunelKlub
www.last.fm/user/tunelklub
www.instagram.com/tunelklub
• youtube - www.bit.ly/tuneltv