Monika Kruse

Monika Kruse

Boogaloo, Zagreb, Hrvaška







Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Boogaloo Zagreb | 24.11.2018.
Future Scope w. Monika Kruse
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Kraj studenog rezerviran je za popularnu njemačku techno divu Moniku Kruse, koja se nakon 25 godina karijere smatra jednom od najbitnijih i najvećih ikona njemačke techno scene, te čiji nastupi vode u bezvremensko putovanje zvukom.


_________
Main Floor


● MONIKA KRUSE
● DJ JOCK
● SHIPE b2b EDY C


________
2nd Floor


● LIFE4FUNK
● PEZNT
● MATYA


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tickets


     EARLYBIRD - 80 HRK
     Entrio (do 28.09.2018.)

     REGULAR - 90 HRK
     Entrio
     Eventim (TISAK i TISAKMedia centri)
     Boogaloo (ulica grada Vukovara 68)

     DOOR PRICE - 100/120 HRK (00.00h)

     VIP TICKET - 120 HRK (Entrio)
     VIP5 PAKET - 999 HRK (Entrio)
Ulaznica vrijedi za 5 osoba (1 ulaznica za sve).
     svih 5 osoba mora ući zajedno s istom ulaznicom
     uključuje 5 VIP ulaznica
     boca po izboru (Jack Daniel's / Jagermeister / Stolichnaya) sa uključenim sokovima.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

MONIKA KRUSE [TERMINAL M | De]


Njen prvi autorski rad je izašao 1995.godine uz pomoć Richard Bartz-a poznatog i kao Acid Scout, i od tada njena karijera ide nezaustavljivo prema vrhu. Njeni nastupi postali su traženi diljem starog kontinenta, a ona je iste godine pokrenula svoj Haustram Event, odnosno zabavu u gradskom tramvaju.
Krajem devedesetih pokrenula je svoju etiketu Terminal M, što je bila idealna platforma za njen ubijajući, energični i jaki techno. To ju je dovelo do nastupa na Love Parade u Berlinu, kada je nastupila ispred milijun i pol ljudi.
2001. godine Monika je izdala svoj debitantski album ‘Panorama’ koji je producirala sa Patrickom Lindseyem. Vjerujemo da sam da naziv njenog prvog albuma ima veze s njenim redovnim nastupima u poznatoj Berlinskoj Panorami / Berghainu.
Ova neumorna umjetnica riječima i još više djelom nastavlja iskazivati svoju ljubav prema klupskoj kulturi i zvuku, a zadnjih je par godina aktivnija nego ikad. Izdala je par zajedničkih EP-a sa svojim miljenicima Pig&Dan, na kojima se mogu naći neke od njenih dosad najboljih traka, a nastupala je na svim ključnim podijima: Space Ibiza, Amnesia, Timewarp, Melt, Ultra Miami, Sonus, Awakenings i brojnim drugim atraktivnim lokacijama.