Markus Schulz at Citadela Special birthday edition

Markus Schulz at Citadela Special birthday edition

Bobycentrum, Brno, Češka







Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


Markus Schulz bude headlinerem brněnské Citadely. Oslaví na ní narozeniny.

Když v Česku nesmírně populární DJ a producent Markus Schulz na jaře vydal EP s názvem In Bloom, bylo vcelku jasné, že to nebude všechno, co pro své fanoušky plánuje. Krátce poté namíchal set pro nový díl kompilace In Search Of Sunrise a na sociálních sítích následně ohlásil i turné k novému autorskému albu, které v současné době dokončuje. Právě s ním dorazí z USA i do Brna, kde vystoupí vůbec poprvé. V pátek 1. února 2019 zahraje na akci Citadela v Zoner Bobyhall. Vstupenky od ceny 590 korun je možné zakoupit v síti TicketLIVE.

„Je nám ctí v Brně poprvé přivítat německého hudebního producenta a DJ, který v současnosti žije v Miami. A aby toho nebylo málo, můžeme prozradit, že Markus Schulz na Citadele oslaví narozeniny dlouhým, tří hodinovým premiérovým setem,“ popisuje za pořadatele Dalin Vajčner.

Zároveň odtajňuje i zahraniční support se jmény jako Arkham Knights, Jam El Mar a Talla 2XLC. „Z českého supportu se mohou lidé těšit na D3LIGHT, Martina Grednera, Martina Michniaka a Proggy Boy,“ dodává promotér.

Slavný DJ a producent Markus Schulz má v České republice obrovskou fanouškovskou základnu. Není proto divu, že se k nám pravidelně prací. A to nejen jako headliner halových akcí, ale i v rámci samostatných vystoupení. Naposledy loni podruhé vyprodal pražskou Sasazu. Pořadatelé proto čekají velký zájem i o vstupenky v Brně.

Tickets : https://1url.cz/@SchulzTickets
Cena : 590,-, VIP 990,- a 2490 za VIP Gold (konzumace zdarma, možnost se osobně potkat s umělci přímo na pódiu)

HEADLINER : Markus Schulz
SUPPORT : Arkham Knights, Jam El Mar [Jam&Spoon], D3light, Martin Michniak, Martin Gredner, ProggyBoy

Vstupenky zakoupíte exkluzivně v síti ticketlive.cz
https://www.ticketlive.cz/cs/event/citadela-birthday-special-edition