OGI all night long at DEPOklub

OGI all night long at DEPOklub

Depo, Zagreb, Hrvaška







Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


DJ OGI, club DEPO, Zagreb, 16.02.2019.

All night long: DJ set / Live P.A. / vinyl set

DJ Ogi / Technodrome, Energetica, Rijeka.


DJ Ogi uključen je u svijet elektronske glazbe od 1995. godine, te je pokretač techno scene na riječkom području, a ujedno i jedan od predvodnika današnje svjetske techno scene. Član je udruge za promicanje elektronske glazbe «Energetic» iz Rijeke i vlasnik techno etiketa: Technodrome, Techno Factory, Dark Noise, Noisy Room i Predator.

Njegov stil se bazira na industrijskim oblicima techno glazbe, a danas ga se može definirat kao pumpajući moderni techno, izveden energetskim miksanjem.
Do sad je izdao 76 vinyla, a neke od njegovih stvari našle su se na poznatim cd kompilacijama kao što su Mayday, Explicit music, Syndicat, Palazzo itd.

Ogi je do sada nastupao na brojinim festivalima kao što su Dance Valley, Love Parade, Montagood, Apokalypsa, Eco Festival, Footworxx, Citadela, te u klubovima i party-ima kao što su Stealth u Los Angelesu, Lov.E u Sao Paolu (BRA), Florida 135 u Fragi (ESP), Fabric u Ostravi (CZ) Factory u Londonu (UK), Kantine u Augsbourgu (GER), Zoreks u Lleidi (ESP), Blau u Gironi, Ambasada Gavioli u Izoli (SLO), Mondo u Barceloni (ESP), , Cinema u Kievu (UKR), MDa u Firenzi (I) itd.


Site: www.dj-ogi.com

Video:
https://www.youtube.com/c/djogi

Soundcloud
https://soundcloud.com/dj-ogi
__________________________

✔ INFO:


Start : 23:00 / End : 06:00
Entry: 30 kn