Breaking Point meets Osijek Depo Klub, Zagreb

Breaking Point meets Osijek Depo Klub, Zagreb

Depo, Zagreb, Hrvaška







Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


Volster (Secession / Out Of Place / Traum / OS)
Indy Slide (LegabyteLive / G-Force / OS)
Royal Assassin (Breaking Point / Technology / ZG)
Fromm (Breaking Point / ZG)

Dragi zmijoljupci, bliži se ljeto te smo izašli iz naših košnica da bismo Vam priuštili pravu poslasticu za uši a i za okusne pupoljke. Breaking Point se vratio, nažalost za jednog člana manje, ali sa istim žarom i euforijom da održimo kvalitetu zvuka odnosno muzike koju volimo i živimo.

Kao i na svim našim eventima do sada, težimo kvaliteti izvođača koliko je to financijski moguće a Volster je trenutačno zasigurno jedan od kvalitetnijih na sceni. Traum kao organizacija ima jako puno sličnosti s Breaking Pointom. Naime, zajedničko nam je to da vrtimo isti film u glavi i želja nam je da se dio tog filma odvrti i u Zagrebu. Volster trenutačno sa kolegicom Sunčicom žari i pali Osijekom sa creme de la creme DJ-producentima zavidnih karijera koji zaslužuju svaku pohvalu. Tko je prisustvovao Traum partyu zna o čemu govorimo. Ne treba puno objašnjavati mi smo i sami bili česti gosti kao plesači.

Da bismo prvi dan ljeta zaokružili u jednu toplu priču, kolegi Volsteru pridružit će se njegov gradski kolega Indy Slide koji je čest gost Breaking Point partya zbog svog istančanog ukusa u glazbi i širokog spektra muzičkog znanja.

Tu smo i mi residenti koji vam obećavamo krv, suze i znoj u pozitivnom smislu tih riječi. Na vama je da dođete i osjetite dio Osječke party scene koja je trenutno u punom jeku i na koju se definitivno trebaju ugledati zagrebački i ostali klubovi u Hrvatskoj. Mi ćemo naravno pokušati konkurirati Osječkim kolegama kako samo mi to znamo, u želji da dio tog hypea prenesemo i vama. Još jedno pomicanje granica sa vašim i našim Breaking Pointom!