Amelie Lens

Amelie Lens

Arena Zagreb, Zagreb, HrvaškaZa označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


FUTURE SCOPE PRESENTS AMELIE LENS

 lokacija | place: Zagrebački Velesajam, Avenija Dubrovnika 15, 10 000 Zagreb
 datum | date: 08.02.2020.
⌚ početak | start: 22:00h - 06:00h end | kraj


Pripremite se za novo vatreno izdanje Future Scopea jer dovodimo vladaricu plesnih podija, Amelie Lens!
Techno diva Amelie Lens nosi zavidan status jedne od najpopularnijih DJ zvijezda na svijetu, a Future Scope njeno ime dodaje popisu izvođača koji će gostovati u 2020. godini.
Avenija Dubrovnika 15, točnije Zagrebački Velesajam,ispunit će se pravim techno delicijama koje će biti servirane tijekom cijele večeri.

Karte se osim u sustavu Entrio mogu kupiti i na blagajni kluba Boogaloo, te knjizari Rockmark i Dirty Old Shopu

_________
Paviljon 11D


● AMELIE LENS [Lenske]
● MILO SPYKERS 
● DJ JOCK
● SHIPE

________
Paviljon 11C


● LEMON
● MARK ASH
● LIFE4FUNK


______________________________________________

➤ TICKETS


Tickets now on sale - Entrio

 1̶5̶0̶k̶n̶ ̶-̶ ̶E̶a̶r̶l̶y̶ ̶B̶i̶r̶d̶ ̶|̶ ̶L̶i̶m̶i̶t̶e̶d̶ 
 180kn - 1st Release (01.12. - 01.02.)
 200kn - 2nd Release (01.02. - 08.02)
 250kn - Door Price

 2000kn - Vip Package*
* VIP PACKAGE: includes 5 VIP tickets + bottle of your choice + table
______________________________________________Amelie Lens sa svojih 15 godina posjetila je belgijski festival Dour na kojemu se upoznaje s technom.
Za nju je to bilo zvono koje nije prestajalo zvoniti kroz njene tinejdžerske dane kada je posjećivala razne nastupe, sve dok nije nekoliko godina kasnije počela producirati i nastupati pod raznima aliasima. Lens je svoju tadašnju karijeru u modnoj industriji zamijenila glazbenom i postala rezidentica u Labyrinth Clubu u Hasseltu, Belgiji te tako izgradila svoj imidž. Kasnije u istom klubu vodi party serije pod imenom EXHALE na kojima je i sama ona nastupala, ali i dovela svjetske velikane elektroničke scene kao što su Ben Klock i Marcell Dettman. EP „Contradiction“ kojim je naznačila početak svoje karijere izdala je za Pan-Potovu izdavačku kuću Second State. EP ubrzo postaje jedan od najuspješnijih u 2017. godine i od tog trenutka karijera Amelie Lens bilježi nezaustavni rast. Njena izdanja svoje su mjesto također našla na Elevateu i Drumcodeu, sve dok nije osnovala vlastitu izdavačku kuću LENSKE.
Poznata je po selekciji mračnih, brzih eteričnih techno ritmova u svojim setovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Zbog svojih eksplozivnih nastupa postala je jedno od vodećih imena na svjetski poznatim festivalima kao što su Time Warp u Manheimu, Awakenings u Amsterdamu, Kappa Futur Festival u Turinu, ali i Sonus Festival na Zrću.
Uz vodeće ime Amelie Lens, na MAIN FLOOR-u pridružit će joj se belgijski techno producent i DJ Milo Spykers koji je ove godine izdao EP „Observable 93“ za Lenske te naše domaće snage žestokih ritmova; DJ Jock i Shipe. 2ND FLOOR-om vladat će Lemon, Mark Ash i Life4Funk, dok će na BOOGALOO BLACK FLOOR-u atmosferu grijati Senno i Sin.