Fernanda Martins | Boogaloo [26.09.2020]

Fernanda Martins | Boogaloo [26.09.2020]

Boogaloo, Zagreb, Hrvaška







Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


FUTURE SCOPE PRESENTS FERNANDA MARTINS

Lokacija | place: Boogaloo Zagreb, Ul. grada Vukovara 68
Datum | date: 26.09.2020.
Početak | start: 23:00h - 07:00h


LINE UP

Big Room

● FERNANDA MARTINS 
● F.O.R.M. live
● GUMJA
● SHIPE
● FABIAN FREYER


PRESALE: 70kn | Entrio


Future Scope priređuje još jednu turu techno delicija koje ćete konzumirati 27. ožujka u klubu Boogaloo, a za njihovo serviranje biti će zadužena Fernanda Martins.
Iz ove brazilske DJ-ice i producentice gotovo da vrišti techno i hard techno pomoću kojih redovno obara sve s nogu na plesnom podiju. Techno smatra jednim od rijetkih žanrova koji joj daje mogućnost izraziti emocije na više različitih načina, što je i vidljivo u njenim setovima koji nisu jednolični, već puni nepredvidljivih i energičnih prijelaza.
Uz Fernandu Martins, kao gost nam stiže i poznati slovenski hardgroove/hard techno DJ Gumja.
Ni ovaj party neće proći bez strastvenog dvojca F.O.R.M. live!, rezidenta Shipea.

_____________________________________________

BIO:
Fernanda Martins je producentica i DJ-ica koja se danas smatra jednim od najvećih imena koje djeluju na techno sceni.
Brazilskog je podrijetla, a svojim hard technom osvojila je cijeli svijet pa tako broji nastupe u 30-ak zemalja diljem Amerike, Europe, ali i Azije. Nastupi koje ima iza sebe održali su se u nekim od najvećih i najvažnijih klubova, ali i festivalima. Zahvaljujući svojoj neuobičajenoj tehnici miksanja, karizmi i nepogrešivom, zabavnom načinu komunikacije sa publikom, nikoga ne ostavlja ravnodušnim kada zauzme svoje mjesto iza DJ pulta. Za vrijeme svojih nastupa voli se poigrati scratchanjem i ostalim tehnikama pomoću kojih stvara neočekivane, ali precizne i eksplozivne mikseve koje svi ljubitelji elektroničke glazbe duboko u sebi traže. Prije svega, valja naglasiti kako je Martins poznata po svojem istančanom ukusu, a sve što prezentira publici ispunjeno je bezgraničnom energijom i tvrdim zvukom. Monotonija je za nju nepoznat pojam
već ona konstanno istražuje nove elemente i teksture s kojima će zapapriti svoje setove. Ono što je najbitnije bez obzira kojoj se podvrsti techna okrenula, iskoristit će sav potencijal.
Rođena je 1982. godine u Medianeiri koja se nalazi u Brazilu. Ljubav prema glazbi gaji još od malih nogu, a cijeli njen život obilježen je žanrovima kao što su rock, pop i new wave iz 80-ih i 90-ih. Pojava novoga zvuka kao što je elektronička glazba odmah je privukla njenu pažnju što ju je potaknulo da i sama počne stvarati. Prvi dodir s elektroničkom glazbom desio se kroz istraživanja na internetu koja su je dovela do producenata i DJ-eva kao što su Carl Cox, Jeff Mills, Laurent Garnier, Dave Clarke i Mauro Piccota. Kako je ulazila sve dublje, rodio se i interes za druge umjetnike od kojih su neki Dave The Drummer, Glenn Wilson te Adam Beyer. Od samoga početka bilo je jasno kako ju je najpoznatiji podžanr elektroničke glazbe, techno osvojio već na prvo slušanje. 2002. godine Fernanda Martins odlučuje se za selidbu u Critibu gdje je bila okružena jakom underground techno scenom, a tri godine kasnije i sama se okušala u miksanju. Prvi setovi bili su začinjeni funkom i acid technom, a ono na čemu je osobito radila je bilo miješanje različitih varijacija techna. Napornim radom na svome zvuku, privukla je pažnju publike, ali i poznatih DJ-eva već na svojim prvim nastupima.Tijekom svih ovih godina, njen raspon glazbenih mogućnosti narastao je nevjerojatnom brzinom pa tako danas možete čuti kako njen zvuk varira od najčišćeg techna do hard techna. Osim što djeluje kao DJ-ica i producentica, vodi tri izdavačke kuće u suradnji sa Lucasom Freireom, poznatijim kao DJ Lukas, a to su: Devotion Records, Hardwork Records te Audiocode Records čiji je glavni fokus „schranz“.