Incognito Project presents: ELECTRO FUNK

Neznana lokacija, N/A, Slovenija




Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


DEETRON /CH
JEL FORD / UK
ALEXANDER KÖNING /NL
ALEX FLATNER /D

Ivan Komlinović /HR
Mary
Zero
Edy C
Citizen Simm
Sly
Gunch
Iva
Juri Paik
Tom White




Skupina mladih i talentiranih DJa, producenata i promotora poznatijih pod nazivom, "Incognito Project" pripremili su za subotu 23. srpnja vrlo respektabilan festival moderne elektronske glazbe pod nazivom ELECTRO FUNK, kojeg Dalmacija i grad Šibenik zaista zaslužuju čuti i vidjeti. Zbog nedostatka partya ovakvog tipa u Dalmaciji, IP Team je pripremio čitavu garnituru elektronskih glazbenika iz svih krajeva svijeta uključujući i nekoliko domaćih vrlo cijenjenih imena, a posebnu važnost imaju i svirke mladih i neafirmiranih DJa. Festivalska arena bit će smještena na lokaciji ispred bivše tvornice "TEF" u Šibeniku.

Kao headlinere ovog festivala promotori su odbrali imena koja u svijetu elektronske glazbe kotiraju vrlo visoko, bilo kao producenti, kao osnivači izdavačkih kuća i labela ili kao DJ-i a to su Deetron iz Švicarske, Jel Ford iz Velike Britanije, Alexander Köning iz Nizozemske i Alex Flatner iz Njemačke, dok će od domaćih snaga zasvirati ukupno 10 imena; Ivan Komlinović, Mary, Zero, Citizen Simm, Edy C, Gunch, Sly, Iva, Juri Paik i Tom White.

Osim širokog spektra raznoraznih DJa posjetitelji će moći uživati i u drugim zanimljivostima i atraktivnim sadržajima. Festival započinje već u 16 sati i traje do idućega dana u 8h . Službeni after hour party organiziran je u Vodicama. Kao neke od atrakcija možemo izdvojiti, osmišljen izgled stagea, odličan sound sistem jačine 20kw, dosad neviđene svjetlosne efekte i lasere, niz brojnih drugih atrakcija koje redovito viđaju samo posjetitelji inozemnih događaja ovakve vrste i za kraj vrlo inovativne i domišljate vizualizacije Herbarij Crewa koji su se pokazali u odličnom svjetlu na velikim manifestacijama ovog tipa. Uz sve to, izvrsne, opuštajuće i rashlađujuće koktele spremat će vrlo poznati barmen Ante Peroš, a za ovu prigodu pripremio je nekoliko specijalnih koktela tipa - Carl Cox Bull, Electro-Funk, Chaipirinha...



HotAngel
HotAngel
uporabnik
2005-07-08 20:37:52
ej kaj ta TEF je prow v šibeniku al kej bolj ven...ve kdo?????