The Garden Festival

Polajkaj!

Info

Glazbena oaza u Hrvatskoj, The Garden Festival, juri prema 10. i posljednjem izdanju koje će se održati ovog ljeta, od 1. do 8. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno. Smješten na obali Jadranskog mora, ovaj festival ne samo da je pokrenuo sve rastuću glazbenu scenu u cijeloj regiji, nego je i odražavao njen duh cijelo desetljeće.

Kada je 2012. godine organizacijski tim The Garden Festivala došao u Tisno u potrazi za novim domom, klub koji su našli ih je oborio s nogu. Klub je to koji ima Funktion One razglas, dijelom izgleda kao prekrasni vrt, a okružen je drvećem borova kroz koje se prolamaju zrake sunce kada svane zora. Odmah su znali da je to nova lokacija za voljeni klub Barbarella's. Od preseljenja na novu lokaciju Barbarella's u Pirovcu je počeo samostalni život kao domaćin sjajnih zabava od ponoći pa sve do svitanja. Svaki posjet The Garden Festivalu je nepotpun bez posjeta ovom klubu, a za zavšnu 10. obljetnicu otkriveno je svih 8 zabava u klubu Barbarella's.

Večer otvorenja s Bonobom, The Garden Presents, Beats In Space, Love International, Futureboogie, Edible i posljednji susret The Garden Festival i Electric Elephant Festivala uz DJ Harveya cjelovečernji set, sve je to program večeri u klubu Barbarella's u Pirovcu koje će se održavati za vrijeme The Garden Festivala. Kao posebna poslastica ističe se Resident Advisor set od 10 sati za 10. obljetnicu festivala, u subotu 4. srpnja. Na listi gostiju klupskih večeri našli su se Seth Troxler, Eats Everything, Tim Sweeney, Gerd Janson, Craig Richards, Joy Orbison, Ben UFO ili pak Midland.

Jedan od osnivača festivala, Nick Colgan: “To je to! Imam leptiriće u trbuhu kada gledam popis izvođača koje će nastupati u klubu Barbarella's. Klub u Pirovcu, kao i onaj u Petrčanima, je sastavni dio The Garden Festivala. Preseljenjem u Tisno, klub je počeo živjeti samostalno s odličnim programom koji privlači festivalske i lokalne posjetitelje. Prostor je sjajan, a program za srpanj izgleda bolje nego ikada. Razmazit će nas ovako dobar izbor. Čast da zatvori jednu cijelu eru after partyja za The Garden Festival pripala je DJ Harveyu, a to će biti jako emocionalno iskustvo.”

Poznat je potpuni line up zadnjeg izdanja The Garden Festivala. Nastupit će imena kao što su Eats Everything, Nightmares on Wax (live), Jackmaster, Optimo, Talaboman, Tim Sweeney, Darshan Jesrani, Gerd Janson, PBR Streetgang, Brawther, Leon Vynehall, Mark E, a nastupit će više od 100 izvođača. Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru, ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, ili dočekivanje zore u Barbarella’s Discotheque su sve dio jedinstvenog, radosnog i čudesnog iskustva. Smještaj na lokaciji, u luksuznim Shikar šatorima, u apartmanima ili vilama koje se protežu po festivalskoj lokaciji i mjestu Tisno, su na raspolaganju uz mnoge restorane i barove. Dalmacija nudi mnoštvo zabave i pustolovine sa skrivenim plažama, povijesnim gradovima Zadar i Split I mnogim prekrasnim otocima koji pozivaju na istraživanje.

 

Ulaznice

Omogućene su snižene cijene The Garden Festival ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica - 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, tj. na linku https://www.entrio.hr/en/event/the-garden-festival-2015-1913 Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella's i zabave na brodovima se kupuju posebno, a sve informacije su na www.thegardenfestival.eu

Iako je 2015. njegova posljednja godina, nasljedstvo The Garden Festival će nastaviti živjeti s nastavkom razvoja lokacije The Garden Tisno koja će u narednim godinama okupljati već postojeće, ali i nove festivale i događaje. Pratite što se događa na www.watchthegardengrow.eu

Video najava lineupa za 2015. godinu - http://youtu.be/z-ANB1Ffah0

Više informacija potražite na stranici www.thegardenfestival.eu

Vsi dogodki

03.07.2015
06.07.2015
07.07.2015

Komentarji