ELVIS JACKSON PREDSTAVILI KONCERTNE DATUME POMLADI IN POLETJA

ELVIS JACKSON PREDSTAVILI KONCERTNE DATUME POMLADI IN POLETJA



07.05.2015


Predstavitev novega albuma Radio Unfriendly po domačih prizoriščih
 
Potem, ko so vzbudili zanimanje širše javnosti s poimenovanjem novega albuma “Radio Unfriendly” in odmevnimi prvimi promocijskimi koncerti v Ljubljani (Kino Šiška), Mariboru (ŠTUK), Nova Gorica (Mostovna) ter v Kranju (Bazen), so na vrsti tudi prireditve, razni festivali ter veselice na prostem. Prva bolj alter usmeritve v Metliki, Pung Art je že za njimi, kmalu pa jih čaka še vrsta drugih nastopov po celotni državi.
 
Klubske nastope bodo zaključili v soboto, 9.maja z nastopom v novomeškem Lokalpatriotu.
 
Med poletnimi nastopi velja izpostaviti nastop na našem največjem poletnem fetivalu Schengen ob Kolpi, tam jih boste videli v sredo, 29.julija, pot pa jih bo vodila tudi na ogrevalni koncertni punk rock party Punk Rock Holiday, ki bo dan pozneje v Berlinu. V avgustu bodo namreč nastopili tudi na zadnji dan našega največjega punk rock festivala v Tolminu (7.8.), ta se je v zadnjih letih uveljavil tudi v svetovnem merilu in beleži vsako leto večji obisk punkerjev od vsepovsod po Evropi in svetu. Izpostaviti velja tudi Švic festival, kjer so EJ zadnja leta redni gostje, v domačem okolju so potrdili dva nastopa, najprej 20.junija na tradicionalni prireditvi na Colu nad Ajdovščino, za konec poletja pa tudi v Volčji dragi pri Novi Gorici na Rock Šok prireditvi. Po dolgih letih se vračajo v Trbovlje, Ormož, na svoj račun pa bodo prišli tudi navdušenci na krasu (Mladi fest) ter v Celju.
 
Fantje napovedujejo, da se bodo kmalu oglasili tudi z novim singlom, ki ne bo nič manj glasen, udaren in hiter, kot je bil prvi najavni single in video za pesem “Any Place to Go”. Ostali bodo “radiu neprijazni”, kot je v celoti tudi album, kar pa je poslušalcem in celo nekaterim radijskim postajam glede na odzive več kot všečno.
 
NAPOVEDANI KONCERTI:
 
09.5. (SI) NOVO MESTO/ Lokalpatriot
12.5. (SI) LJUBLJANA/ Rožnik – Majske igre
12.6. (SI) TRBOVJE/ Anduht
20.6. (SI) COL NAD AJDOVŠČINO
10.7. (SI) TREBNJE/ ŠVIC FEST
18.7. (SI) WKRWGLCA pri SEŽANI/ Mladi Fest
29.7. (SI) VINICA PRI ČRNOMLJU/ SCHENGEN FESTIVAL
30.7. (D) BERLIN/ Cassiopeia (PRH warm up party)
01.8. (SI) ORMOŽ/ OFAK fest
07.8. (SI) TOLMIN/ PUNK ROCK HOLIDAY
15.8. (SI) CELJE/ Grad – Fack 2015
21.8. (SI) VOLČJA DRAGA pri NG/ Rock Šok
2.10. (SI) LEDINE pri IDRIJI