Winter Music Conference - Zagreb

Winter Music Conference - Zagreb15.11.2015


WINTER Music Conference nakon Miamija stiže i u Zagreb. WMC postoji već 30 godina u svijetu, te je jedno od najznačajnijih svjetskih klupskih događanja. Već je potvrđen nastup jednog od najpoznatijih DJ-a na svijetu - DJ UMEK - koji je jedno od najvećih imena elektronske svjetske scene. Nakon dugo vremena opet gostuje u Hrvatskoj, a veliki broj fanova željno iščekuje njegov nastup. 

WMC će se održati 12. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, a potpuna lista izvođača saznat će se 16. studenog.

Uz UMEK-a , gosti ovog eventa će bit jedna od najpoznatijih regionalnih DJ-ica energična Lea Dobričić, a uz nju će nastupiti DJ iz BiH, sarajlija Armin Dervišević aka DJ Lik Jay. Od domaćih snaga tu su Pete Dux i Brun Dux predstavnici poznate zagrebačke organizacije United Electronic Sound [UES], te kao headliner EDM zone Matroda.

"S tolikim iskustvom na party sceni, bilo je za očekivati da će Winter Music Conference probrati među najkvalitetnijim izvođačima ovog podneblja, kako bi se dostojno predstavila regionalna house scena", javljaju nam iz organizacije. U prodaji će od 16. studenog biti early bird ulaznice po cijeni od 75 kuna i VIP po cijeni od 150 kuna.